Socialisme ou Barbarie : organe de critique et d'organisation révolutionnaire. - Socialisme ou Barbarie (S ou B) (Paris : S ou B, 1949)
Fonds Perrone
Wijziging ondertitel: Revue théorique de l'organisation Pouvoir OuvrierPeriodiciteit: tweemaandelijks, vanaf oktober 1954 driemaandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: anarchistische pers; Frankrijk