Arbeid : uitgave van het Actiebureau van het Plan van den Arbeid. (Brussel : L. Coenen La Presse Socialiste, 1934)
Andere ondertitel: apr 1936: uitgave van de Syndikale Kommissie en het Nationaal Propagandabureel van de BWP
Nederlands
Periodiek
Keywords: Plan van de Arbeid; antifascisme