Israël au travail : service d'information. - Confédération Générale des Travailleurs Juifs en Israel; Confédération Générale du Travail en Israël (Tel Aviv : Imprimerie Coopérative Hapoël Hatzaïr, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: tweemaandelijks
Nieuwe reeks start met het meinummer van 1953
Frans
Periodiek
Keywords: syndicale pers; joodse arbeidersbeweging; coöperatieve beweging; Israël