De Notenkraker : zondagsblad van 'Het Volk', 'Het Haagsche Volk' en 'Voorwaarts' : politiek-satiriek weekblad. - Hahn jr., Albert; Van Raemdonck, G. (Amsterdam : Arbeiderspartij, 1919)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: satire; socialistische pers; Nederland