Homo- en lesbiennekrant : maandblad voor mannen en vrouwen. - Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit (FWH) (Antwerpen : FWH, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : FWH, Dambruggestraat 204, 2008 Antwerpen
Voortzetting van : De HomokrantVoortgezet als : ZiZo
Eerste n° 14(1988) jan.Laatste n° 18(1993) sep
Nederlands
Periodiek