La Voie de Lénine [clandestien] : organe du Parti Communiste Révolutionnaire, section belge de la 4. Internationale. - Parti Communiste Révolutionnaire (PCR) ([S.l.] : PCR, 1941)
Wijziging ondertitel: organe du Parti Communiste Révolutionnaire (Trotskyste). Section belge de la 4.Internationale (10 sep 1943) / Nr.17 kreeg als titel: "Cuisinez à l'électricité. Propreté! Confort! Economie!Motto: Prolétaires de tous les pays, unissez-vous!Periodiciteit: onregelmatigRedactie: er is weinig informatie over de medewerkers aan de redactie. Volgens Marc Lorneau deed het uitvoerend comite dienst als redactie, conform met de statuten van de partij
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers; clandestiene pers