De Landbouwer : orgaan der socialistische Landbouwfederatie. - Belgische Socialistische Landbouwfederatie (Brussel, 1936)
Redactie : A. Wauters, J. ChalmetBeheer/Administratie : Jos. Stevensstraat 17, BrusselDrukker/Drukkerij : Het Licht, St-Pietersnieuwstraat, Gent
Eerste nummer: apr. 1936Redactie : A. Wauters, J. ChalmetBeheer/Administratie : Jos. Stevensstraat 17, BrusselDrukker/Drukkerij : Het Licht, St-Pietersnieuwstraat, Gent
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Krant
Keywords: landbouw; socialistische pers