L' Étoile Socialiste : revue populaire hebdomadaire du socialisme international. (Charleroi, 1894)
Redactie: H. Denis, E. Picard, E. Vandervelde, C. Lemonnier, G. De Greef, L. Bertrand, L. Furnemont, H. La Fontaine, G. De Smet, E. Verhaeren, J. Destrée, L. De Brouckere, Alice Bron, L. Delattre, F. Hardijns, C. Demblon, Dr. Terwagne, E. Vinck, J. des Essarts, M. Hennebicq, J. Lekeu, G. Grimard, C. De Paepe, M. Hallet, F.Fischer, Jacques Gueux, V. Ernest, H. Langerock, S. Pierron, Aug. Biernaux, G. Niessen, I. Gatti de GamondDrukker: Imp. de l'Étoile Socialiste, Charleroi; Imp. J. et G. Bufquin des Essarts, Charleroi
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: dec 1894
Frans
Krant
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).; socialistische pers; Charleroi