Nieuwe Jeugd : nationaal orgaan der Geunifieerde Socialistische Jonge Wacht. - Nationale Federatie der Geunifieerde Socialistische Jonge Wacht (NFGSJW); Volksjeugd (VJ) (Brussel Gent : NFGSJW VJ, 1944)
Wijziging ondertitel: 24 dec 1944: Nationaal orgaan van Volksjeugd
(1947)01: Orgaan voor de Belgische Jeugd
1949:: Strijdorgaan van de werkende en studerende jeugd uitgegeven door Volksjeugd
Sep 1950: halfmaandelijks strijdorgaan van de jeugd, uitgegeven door Volksjeugd
Mei 1951: maandelijks strijdorgaan van de jeugd, uitgegeven door Volksjeugd
Nov 1955: uitgave van de Volksjeugd van België
Wijziging ondertitel: 01(1944) 7: Nationaal orgaan van Volksjeugd
Nieuwe reeks verschijnt vanaf november 1955
Doorlopende nummering 1950-1955
Periodiciteit: 29 okt 1944: wekelijks
1945: tweewekelijks
1949: maandelijks
Keywords: communistische jeugdbeweging