De Plaag : tendentieus orgaan van enkele (seksuele) minderheden, uitgegeven door de "Groep Rode Hond", aangesloten bij de "Internationale voor homoseksuele revolutionairen". - Groep Rode Hond (Gent : Rode Hond, 1973)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie: Rode Hond, Bouwmeesterstraat 67, 9110 Sint-Amandsberg (v.u. Dirk Cantillon)
Nederlands
Periodiek
Keywords: homobewegingen; trotskistische pers