Hoepla : onafhankelijk maandblad rond seksualiteit en politiek. - Revolutionair Socialistisch Homokollektief (RSHK) (Gent : RSHK, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie: RSHK, Frans Ackermanstraat 20a, Gent
Voortzetting van : Homostrijd
Nederlands
Krant
Keywords: trotskistische pers