C'est possible : mensuel de l'organisation 'Pour le Socialisme'. - Pour le Socialisme (PLS) (Liège : PLS, 1981)
Fonds Perrone
In eigen beheer uitgegeven. 'Pour le Socialisme' is een politieke organisatie gesticht in februari 1977. Haar belangrijkste doelstelling: de opbouw van een waarlijk socialistisch alternatief in ons land.
Frans
Periodiek
Keywords: socialistische pers; Luik