Anti Militaristies Tijdschrift. - Macula (Boskoop, 1983)
"Het Anti-Militaristies Tijdschrift is een niet organisatiegebonden kwartaalblad dat d.m.v. documentaties, analyses en diskussiestukken een bijdrage wil leveren tot de ontwikkeling van een georganiseerde, brede en effectieve, radicale anti-militaristiese beweging in Nederland."
Redactie: Hans Alles, Hans Hautvast, Hubert Jaspers, Kees Kalkmer, Karel Koster, Hans Alderkamp, Boudewijn Chorus, Jannie Oosterhuis, Roger Vleugels
Nederlands
Periodiek
Keywords: antimilitarisme; vredesbewegingen