De Zaaier : orgaan der Socialistische Landbouwfederatie. - Belgische Socialistische Landbouwfederatie (Brussel : L. Coenen, 1936)
Wijziging ondertitel: officieel orgaan der Belgische Socialistische Landbouwfederatie
Nederlands
Krant
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; socialistische pers; krant