Het Kinderland : maandblad van de Federatie van Socialistische Kindergroepen. - Federatie van Socialistische Kindergroepen (Antwerpen : Excelsior, 1933)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat partituren en liedteksten
Redactie: De Keyserlei 13, AntwerpenWijziging redactie: feb 1935: Volksgebouw, Breidelstraat 12, AntwerpenUitgever: Federatie van Socialistische KindergroepenDrukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, AntwerpenBureau van administratie: De Keyserlei 13, Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging; socialistische pers