ILIS newsletter. - International Lesbian Information Service (ILIS) (Amsterdam : ILIS, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Nieuwezijds Voorbrugwal 68-70, 1012 SE Amsterdam
Voortzetting van : CLIT International
Engels
Periodiek