IPAC Service : nieuwsbrief van IPAC soa & aids. - IPAC soa & aids (Antwerpen : IPAC, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Marnixplaats 16-17, 2000 Antwerpen
Laatste n° : 07(2000-2001) 3/4
07(2000) extra verscheen met als titel ‘Driespan’
Nederlands
Periodiek