Nieuwsbrief werkgroep Holebi-Pastores. (Diepenbeek : Holebi-Pastores, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : onregelmatig
Redactie : Varkensmarkt 52/1, 3590 Diepenbeek
Nederlands
Periodiek
Keywords: religieuze homogroepen