De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis. (Antwerpen : Het Roze Huis, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Het Roze Huis, Draakplaats 1, Antwerpen
Vanaf jrg. 9 foutieve nummering
Vanaf jg. 7 (2002) verandert de titel in: De magneet: kwartaaltijdschrift Het Roze Huis - Antwerpse regenboogkoepel
Vanaf jg. 15 (lente 2012) verandert de titel in: De magneet: kwartaaltijdschrift Het Roze Huis - çavaria Antwerpen
Nederlands