Goudou Nieuwsbrief : lesbies maandblad. (Brugge : Goudou, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Goudou, lesbiennewerking van het Gewestelijk Opvangcentrum voor Alleenstaanden (GOCA), St. Clarastraat 43, 8000 Brugge ; vanaf feb. 1993 : Postbus 11, 8000 Brugge 1 ; vanaf okt. 1993 : Goudou, Kon. Elisabethlaan 98, 8000 Brugge : vanaf eind 1999 : PB 11, 8000 Brugge 1
Zie Gebundeld Zweet voor de jul-aug-nummers van de jaren 1996-2000
Nederlands
Periodiek