KWH : maandelijkse nieuwsbrief. - Kempische Werkgroep Homofilie (KWH) (Turnhout : KWH, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf 10(1991) apr : tweemaandelijks
Redactie : Driezenstraat 23, 2300 Turnhout ; vanaf 03(1992) 9 : Driezenstraat 25, 2300 Turnhout
Ondertitel vanaf 04(1993) 8 : het grootste HOMO-informatieblad van de Kempen ; vanaf 06(1995) 6 : het homo-informatieblad van de Kempen ; vanaf 10(1999) apr : KWH nieuwsbrief
Voortgezet als : HijZijZo! nieuwsbrief
Nederlands
Periodiek