Gerust geweten : tijdschrift voor homoseksualiteit en geloof. - Werkgroep Homoseksualiteit en Geloof (Leuven : Werkgroep Homoseksualiteit en Geloof, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Dambruggestraat 204, 2008 Antwerpen ; vanaf 1(1985) 2 : C. Meunierstraat 95/8, Leuven
Nederlands
Periodiek
Keywords: homoseksualiteit