IGA News - ILGA Bulletin. - International Lesbian and Gay Association (ILGA) (Dublin Stockholm Brussel : International Gay Association International Lesbian and Gay Association, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : wisselend
Redactie : PO Box 931, Dublin 4 ; vanaf (1980) : Frederiksplein 14, 1017 XM Amsterdam ; vanaf (1981) : 10 Fownes Street Upper, Dublin 2 ; vanaf (1982) 3 : PO Box 350, 10124 Stockholm ; vanaf (1990) 4 : 81 rue Marché au Charbon, 1000 Bruxelles
Noot: circulaire IGA november 1978 mee ingebonden
Vanaf (1979) jun : IGA Newsletter ; vanaf (1981) : IGA Bulletin ; vanaf (1986) 4 : ILGA Bulletin
Engels
Periodiek