De Madam : maandelijkse uitgave van het Vrouwencentrum Hasselt. - De Madam (Hasselt : Vrouwencentrum Hasselt vzw De Madam, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Luikersteenweg 94, 3500 Hasselt ; vanaf (2000) 5 : Kuringersteenweg 179, 3500 Hasselt
Vanaf (1999) ondertitel : tweemaandelijkse uitgave van vzw De Madam Hasselt
Nederlands
Periodiek
Keywords: lesbische vrouwen