Pride : das Gratismagazin der HOSI-Linz. - Homosexuelle initiative (HOSI) (Linz : HOSI, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Pf 43, 4013 Linz, Oostenrijk ; vanaf (2002) 66 : Schubertstrasse 36, 4020 Linz
Vanaf (2000) 54 ondertitel : das lesbisch/schwule Bundesländermagazin
Duits
Periodiek
Keywords: holebi-bewegingen