Hutsepot : nieuwsbrief van Liever Spruitjes, homo-, lesbo- en bijongeren, regio Dender. - Liever Spruitjes (Dendermonde : Liever Spruitjes, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks
Redactie : PB 130, Dendermonde
Vanaf (?) ondertitel : tweemaandelijkse nieuwsbrief van Liever Spruitjes
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen