Pink News Flash. - Idem Dito Homocentrum (Brugge : Idem Dito Homocentrum, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: : tweemaandelijks
Redactie : postbus 131, 8000 Brugge 1
Voortzetting van Pink News[Voortgezet als Idem Dito Nieuwsbrief?]
Nederlands
Periodiek