Anders bekeken : een uitgave van PPZZ, dé holebi-jongerengroep uit de regio Ninove - Geeraardsbergen. - Peper & Peper, Zout & Zout (PPZZ) (Geraardsbergen : PPZZ, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PB 100, 9500 Geraardsbergen
Nederlands
Periodiek