Corvo Bianco : nieuwsbrief van vzw De Witte Raven, werkgroep voor HIV-geïnfecteerden, hun familie en dichtstbetrokkenen. - De Witte Raven (Antwerpen : De Witte Raven, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf 08(1998)1: tweemaandelijks
Redactie : Schijfwerpersstraat 145, 2020 Antwerpen
Voortzetting van : De witte raven : infoblad
Vanaf (1994) okt. ondertitel : nieuwsbrief van vzw De Witte Raven, werkgroep van en voor mensen met HIV/Aids en hun direkte omgeving
Nederlands
Periodiek