Het Roze Belang : GOC maandblad. - Gespreks- en onthaalcentrum (GOC) Limburg (Hasselt : GOC, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : GOC-Limburg, Leopoldplein 22, 3500 Hasselt ; vanaf 02(1982-1983) 1 : Luikersteenweg 49, 3500 Hasselt
Vanaf 02(1982-1983) 1 : zonder ondertitel ; vanaf 03(1983-1984) 1 : maandblad van het GOC Limburg
Nederlands
Periodiek