Voilà : nieuwsbrief van De Roze Schelp. (Sint-Amandsberg : De Roze Schelp, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : viermaandelijks ; vanaf (1999) 3 : driemaandelijks
Redactie : Gentbruggestraat 102, 9040 St.-Amandsberg
Nederlands
Periodiek