Vieux Rosenblaadje, nieuwsbrief groep lesbiennes 50+ waar ook jongere vrouwen welkom zijn. - Vieux Rose (Dendermonde : Vieux Rose, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Rootjesweg 65, 9200 Dendermonde
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen