De Janet. - Roze Aktiefront (RAF); Stichting Rozegeur (Antwerpen : Roze Aktiefront Stichting Rozegeur, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf (1988) : tweemaandelijks
Redactie : Brialmontlei 73, 2018 Antwerpen ; vanaf (1988) 1 : Helmstraat 45, 2200 Borgerhout ; vanaf (1990) 32 : Secretaris Meyerlei 52, 2170 Merksem
Ondertitel varieert
Nederlands
Periodiek