AR-Infos : périodique mensuel. - Antenne Rose (AR) (Bruxelles : Antenne Rose, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1984) 26 ondertitel : mensuel gai
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : BP 888, 1000 Bruxelles
Voortgezet als Tels Quels-AR info ; vanaf (1986) 48 als Tels Quels
Frans
Periodiek