Sjalhomo : blad van en voor Joodse lesbiënnes [sic] en homo's. (Amsterdam : Stichting Sjalhomo, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?
Redactie : PB 2536, 1000 CM Amsterdam
Voortgezet als : Nieuwsbrief voor joodse homo- en bisexuele vrouwen en mannen
Nederlands
Periodiek