Info UGS : périodique mensuel - Union de la Gauche Socialiste (UGS) (Bruxelles : Union de la Gauche Socialiste, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Het juli-augustusnummer 1966 bevat de statuten van de organisatie aangenomen op het congres van 2 en 3 oktober 1965
Frans
Periodiek
Keywords: eenheidsinitiatieven; socialistische organisaties