Het Sociaal Verweer : officieel orgaan van het Economisch blok van België en van het Algemeen Verbond van de Zelfstandige Arbeid. - Sindikaal Centrum voor Zelfstandigen; Algemeen Verbond van de Zelfstandige Arbeid (AVZA) (Brussel : Sindikaal Centrum voor Zelfstandigen, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Andere ondertitel: Het weekblad voor handel, ambacht, nijverheid en landbouw
Het Sindikaal Centrum voor Zelfstandigen is aangesloten bij het Algemeen Verbond van de Zelfstandige Arbeid (AVZA)
Nederlands
Krant
Keywords: zelfstandigen