De Belgische Verminkte. - Nationaal Verbond der Verminkte en Invalide Soldaten van den Oorlog (NVI) (Brussel : NVI, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: tweewekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: oorlogsslachtoffers