De Diamantbewerker : orgaan der uitgeslotenen van den ADB. - Antwerpsche Diamantbewerkers; Algemeene Belgische Diamantbewerkersbond (ABDB) (Antwerpen : Jan Dijksterhuis, 1910)
Op 29 april 1911 verandert de ondertitel in "Orgaan van den Algemeenen Belgischen Diamantbewerkersbond". In oktober 1912 begint het blad, met een nieuwe nummering, ook te berichten over de buitenindustrie in gemeenten zoals Kontich, Boom en Turnhout.
Nederlands
Periodiek
Keywords: Algemene Diamantbewerkersbond van België (ADB).; syndicale pers; krant