Sjaloom : maandblad gewijd aan de homofilie. - Sjaloom (Antwerpen : Pastorale Werkgroep Homofilie, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (1973) : driemaandelijks
Redactie : Grote Hondstraat 48, 2000 Antwerpen ; 03(1974) Ommeganckstraat 63, 2000 Antwerpen
Samen ingebonden met duiding+
Nederlands
Periodiek
Keywords: religieuze homogroepen