De Volkswil : socialistisch weekblad uitgegeven door het Centraal Comiteit der Gentsche Werkliedenvereenigingen. (Gent : J. Bassé, 1879)
Voortgezet als : De Volkswil en De Werker (Antwerpen) worden vervangen door het weekblad "De Toekomst"Redactie : E. Anseele, P. De WitteBeheer/Administratie: Jan Foucaert, herberg Den Duitsch, bij St. Jacobs, GentDrukker/Drukkerij: J. Bassé, St. Lievensstraat 165, GentMotto: Recht moet macht worden
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: 6 apr.1879Laatste nr.: 10 apr.1881
Nederlands
Krant
Keywords: 19e eeuw; socialistische pers; Gent