Mededelingenbrief : kaderwerking bestemd voor alle verantwoordelijken en medewerkers van de regionale afdelingen in Vlaanderen ; vanaf 03(1979) 1 : FWH-mededelingen. (Antwerpen : FWH, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks(?)
Redactie : Dambruggestraat 204, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek