De Zeeman : orgaan van den Belgischen Zeemansbond aangesloten bij den Belgischen Transportarbeidersbond en de InternationaleTransportarbeiders Federatie - Belgische Zeemansbond; Belgische Transportarbeidersbond (BTB) (Antwerpen : [s.n.], 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Krant
Keywords: zeelieden; syndicale pers