Voor Allen : weekblad voor politieke en arbeidersvraagstukken : Arrondissementsfederatie Mechelen. - BSP-federatie Mechelen; SP-federatie Mechelen; Arbeid en Gezondheid (Mechelen : BSP SP Arbeid en Gezondheid, 1934)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periociciteit: vanaf 1977 tweewekelijks
Ondertitel vanaf 1994: Mutualistisch blad (de eerste ondertitel wordt evenwel soms ook nog gebruikt)
Vanaf 1994: uitgegeven door Arbeid en Gezondheid
Ontbreken: 3 nrs tussen 7 nov en 14 dec 1964, nr 32 van 1948, nr 1 en 2 van 1961, nr 20 van 1976, nr 9 van 1986, nr 18 van 1987
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; mutualiteitspers; Mechelen