De Roze Draad. - HAGAR (Antwerpen : HAGAR, HLWM, De Roze Drempel, De Roze Tatertafel HAGAR, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (2002) jul.: driemaandelijks
Redaktie : Kloosterstraat 5, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen