Volksopvoeding : Belgisch-Nederlands tijdschrift voor sociaal-cultureel groepswerk. (Antwerpen : Ontwikkeling, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Met registers over de jaren (1952-1976)
Nederlands
Periodiek