Der Belfried : eine Monatsschrift für Geschichte und Gegenwart der Belgischen Lande. (Leipzig : Insel verlag, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bij de ingebonden volumes ontbreken de omslag-pagina's
Duits
Periodiek
Keywords: cultuur; Flamenpolitik; Wereldoorlog 1; België