Vriendschap : Stuwing : periodiek voor leiding, kernvalken, pioniers en sympathisanten. - Socialistisch Kinder- en Valken Verbond (SKVV); Rode Valken (Brussel : SKVV Rode Valken, 1953)
In 1960 bestaan er twee uitgaven naast elkaar, in verschillend formaat en met een andere inhoud.
Oorspronkelijke titel : Vriendschap : maandelijkse uitgave SJ : periodiek van Rode Valken. In 1990 samengevoegd met Stuwing : periodiek van Kernvalken
Nederlands
Periodiek
Keywords: Rode Valken; socialistische jeugdbeweging