De Rooie Vlinder : Socialistische Aktiegroep voor de bevrijding van de homoseksualiteit. - De Rooie Vlinder (Gent : De Rooie Vlinder, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt 5 x per jaar. Op 27 april 1991 verscheen een extra editie
Nederlands
Periodiek
Keywords: De Rooie Vlinder