Lilith : feministisch maandblad. - Vrouwen Overleg Komitee (VOK) (Antwerpen : Vrouwen Overleg Komitee, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Periodiek
Keywords: feminisme; vrouwenpers; nieuwe sociale bewegingen